dimecres, 26 de març del 2008

Vista "vist" amb ulls maquer-OS

Cada cop tinc més ganes de patejar els meus windozes i passar-me a la poma. Un G5 a full speed amb tota la RAM que la meva butxaca pugui soportar (32GB estarien bé), una cinema display de 30 pulades, etc, etc, etc. Això sí que seria renderitzar, tant com somniar despert, que és el que estic fent ara.

Per continuar amb el meu patiment, un petit video: Vista "vist" amb ulls maquer-OS


|Via Googlediscovery.com

7 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

I jo amb el meu eMac PowerPC G4 1.25 Mhz amb MacOS 10.3.9. Ja te'n donaré jo a tu! Malvat! Aquí posant-nos les dents llargues als altres. Si tingués peles creus que estaria amb aquest trasto? També tinc un Pentium4 2.8 amb Windows XP. Quan em canso d'un me'n vaig cap a l'altre, i així passo la vida.

Salutacions
Jordi

Mallerenga ha dit...

Nois, jo sóc molt feliç amb el meu Mac Mini, que és molt digne (encara que de vegades una mica mandrós). En gairebé tres anys no m'ha donat cap disgust, cosa que no puc dic dels seus antecessors Pentiums.
Quan la butxaca m'ho permeti li aniré a buscar un germà gran, però no hi ha pressa.
I és que un cop mossegues la poma... que no et donin patates!

odschpo ha dit...

Jo amb el meu Imac Core2Duo vaig molt be pero joder un G5... Sobre el video perque molestarse a dir algo del Vista que s'enfonsa per si sol. Fins al mes miop dels usuaris sap despres de un dia amb Leopard quin es el millor dels dos.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Àngel ha dit...

et passo el vídeo d'un tiu que instal·la el windows vista en 2 minuts... mai havia vist una cosa tan ràpida!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno&eurl=http://ubuntuparanovatos.wordpress.com/page/2/

Per cert... demà surt la nova versió d'Ubuntu, el 8.04 Hardy Heron...(per a tota aquella gent que odia les finestres blaves... com aquest pobre home!)

Salut!!

Anònim ha dit...

Has de probar la poma ! Jo fa més d'una any que tinc un MacBook i desde llavors començo a disfrutar. I si tens un iPhone ja no et dic res. Res a veure, ni amb windows, ni amb windows mobile: MacOS !

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies